fyfan va du är bra! | majaoemilia

majaoemilia

Annons

fyfan va du är bra!

633
en liten gosig bild från i sommras!

Godkväll sötnosar!
sitter i sängen och lyssnar på good feelings låtar (haha), pluggar, bloggar och smsar.. haha duktigt Maja!! 😉 men men, är snart klar med pluggandet! sen blir det duschen och sen sängen med en mysig film. Var så trött imorse och orkade inte gå upp så måste gå och lägga mig lite tidigare idag känner jag.. hehe! ska fortsätta med allt det där jag håller på med.. haha! ha en skön kväll alla!

massor av kärlek Maja

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats